نوع string یک سری از کاراکترهای یونیکد شامل صفر یا بیش از صفر کاراکتر را نشان می دهد. string نام مستعاری برای نوع دات نتی String می باشد.
با اینکه string یک نوع مرجع است، عملگرهای تساوی (== و =!) برای مقایسه مقادیر اشیاء رشته ای (string) تعریف شده اند نه ارجاع ها. این کار آزمایش برابری رشته ها را قابل فهم تر می کند. برای مثال:
مثال قبل True را نمایش داده سپس False به نمایش در می آید، زیرا محتویات رشته ها با هم برابرند، اما a و b به نمونه رشته یکسانی اشاره نمی کنند.
عملگر + رشته ها را به هم الحاق می کند:
تکه کد بالا یک شیئ رشته ای که حاوی "good morning" است می سازد.
رشته ها تغییرناپذیرند (immutable). یعنی محتویات شیئ رشته ای بعد از اینکه شیئ ساخته شد قابل تغییر نیست، هرچند نحو (syntax) سی شارپ کاری می کند که به نظر می رسد چنین کاری شدنی است. برای مثال، وقتی شما این کد را می نویسید، در واقع کامپایلر یک رشته جدید برای نگهداری دنباله کاراکترها می سازد و شیئ جدید به b انتساب داده می شود. سپس رشته "h" واجد شرایط زباله روبی (GC) می شود.
عملگر [] را می توان برای دسترسی فقط خواندنی به کاراکترهای مجزای یک رشته بکار برد:
لیترال های رشته ای از نوع string هستند و می توانند به دو شکل quoted و quoted-@ نوشته شوند. لیترال های رشته ای quoted در بین علامت های نقل قول دوتایی (") قرار می گیرند:
لیترال های رشته ای می توانند حاوی هر لیترال کاراکتری از جمله دنباله های فرار (Escape sequence) باشند. مثال زیر از دنباله فرار \\ برای علامت بک اسلش ، از u0066\ برای حرف f و از n\ برای سطر جدید استفاده می کند.
نکته
کد فرار udddd\ (که dddd یک عدد چهار رقمی است) کاراکتر یونیکد U+dddd را نشان می دهد. همچنین کدهای فرار یونیکد هشت-بیتی بصورت udddd\udddd\ نشان داده می شوند.
رشته های تحت اللفظی (رشته هایی که در آنها توالی های فرار نادیده گرفته می شوند) با @ شروع می شوند. این رشته ها نیز در داخل علامت نقل قول قرار می گیرند. برای مثال:
مزیت رشته های تحت اللفضی (verbatim) این است که در آنها توالی های فرار، پردازش نمی شوند که آنها را مثلا" برای نوشتن نام کامل یک فایل (که حاوی علامت های بک اسلش است) ساده می کند:
برای نوشتن علامت نقل قول دوتایی در یک رشته quoted-@ علامت نقل قول را دوبار تکرار کنید:
کاربرد دیگر علامت @ برای استفاده از کلمات رزرو شده ی سی شارپ به عنوان شناسه است.