اثر پروانه ای

برنامه نویسی حرفه ای کامپیوتر به زبان سی شارپ - لیست کامل کلمات کلیدی در ʚĭɞ - ßữʈʨɾflỵ ⓔⓕⓕⓔⓒⓣ

اثر پروانه ای

برنامه نویسی حرفه ای کامپیوتر به زبان سی شارپ - لیست کامل کلمات کلیدی در ʚĭɞ - ßữʈʨɾflỵ ⓔⓕⓕⓔⓒⓣ

اثر پروانه ای

اثر پروانه‌ای نام پدیده‌ای است که به دلیل حساسیت سیستم‌های آشوب‌ناک به شرایط اولیه ایجاد می‌شود. این پدیده به این اشاره می‌کند که تغییری کوچک در یک سیستم آشوب‌ناک چون جو سیارهٔ زمین (مثلاً بال‌زدن پروانه) می‌تواند باعث تغییرات شدید (وقوع توفان در کشوری دیگر) در آینده شود.

ایده‌ٔ این‌که پروانه‌ای می‌تواند باعث تغییری آشوبی شود نخستین بار در ۱۹۵۲ در داستان کوتاهی به نام آوای تندر اثر ری بردبری مطرح شد. عبارت «اثر پروانه ای» هم در ۱۹۶۱ در پی مقاله‌ای از ادوارد لورنتس به وجود آمد. وی در صد و سی و نهمین اجلاس ای‌ای‌ای‌اس در سال ۱۹۷۲ مقاله‌ای با این عنوان ارائه داد که «آیا بال‌زدن پروانه‌ای در برزیل می‌تواند باعث ایجاد تندباد در تکزاس شود؟»

آخرین نظرات
  • ۱۳ بهمن ۰۱، ۱۵:۳۱ - حسنا سادات و سما سادات
    عالی
  • ۱
  • ۰

کلمه کلیدی fixed

باسلام!


دستور fixed از اینکه GC (آشغال جمع کن یا Garbage Collector) یک متغیر جابجا شدنی را منتقل کند، جلوگیریی می کند. دستور fixed فقط در زمینه(context) برنامه نویسی مدیریت نشده مجاز است.

دستور fixed همچنین می تواند برای ساختن بافرهای با اندازه ثابت مورد استفاده قرار می گیرد. این دستور یک اشاره گر به متغیر مدیریت شده می سازد و آن متغیر را در حین اجرای دستور ثابت می کند. بدون fixed ، اشاره گرهای به متغیرهای مدیریت شده قابل انتقال، کاربرد کمی دارد، چون GC می تواند بطور پیش بینی نشده متغیر را جابجا کند. کامپایلر #C فقط اجازه واگذار کردن اشاره گر به متغیر مدیریت شده را در دستور fixed میدهد.

بعد از اجرای کد داخل دستور fixed هر متغیر پین شده (غیرقابل جابجایی)، Unpin می شود و هدف GC قرار می گیرد. بنابراین بیرون دستور fixed به آنها اشاره نکنید. اشاره گرهایی که در دستور fixed مقداردهی اولیه شده اند قابل اصلاح نیستند.

در روش مدیریت نشده، می توان حافظه پشته را که مورد هدف GC قرار نمی گیرد را اختصاص داد؛ و بنابراین نیازی به pin شدن ندارد.

unsafe static void Test(){
    Poin pt=new Point();
    fixed(int* p=&pt.x){
        *p=1;
    }
}

در مورد دستور unsafe بعدا توضیح خواهم داد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی