دنیایی بسازید که فرزندانتان همیشه قدرتمندتر از شما باشند.
دنیایی بسازید که فرزندانتان همیشه قدرتمندتر از شما باشند.
امروز یه ضرب المثل از یکی شنیدم که اگه اونو به قوی ترین ابر کامپیوترها با بهترین نرم افزارهای تجزیه و تحلیل هوشمند هم بدیم قطعا" یا هنگ می کنه یا به جواب عجیب و غریبی میرسه. ضرب المثل که دارم درموردش صحبت می کنم اینه:
یک جا باشی، همه جا هستی؛ همه جا باشی، هیچ جا نیستی!!
در صورتی که اون کامپیوتر بیچاره هنگ نکنه! به جواب زیر میرسه احتمالا" :
1=∞ , ∞=0 → 1=0
تابع یک برنامه نویس قهوه رو بعنوان پارامتر دریافت می کنه و خروجی اون کُد هست. کاش برعکسش هم امکان پذیر بود. یعنی یه کدی که به تابع می دادیم و تابع به ما قهوه می داد و در نهایت اون قهوه تبدیل به برنامه نویس میشد. :| (نویسنده حالش خوش نیس شوما به دل نگیر)
مهندس های کامپیوتر هرگز نمی میرند... آنها فقط آفلاین می شوند.
اونایی که شاگرد من بودن می دونن :)
فکر کنم الآن خیلیا علت اینکه درس آمار رو می افتادنو فهمیدن!! :| (شوخی میکنما به خودتون نگیرید)
وقتی ماشین حساب اینه! وای به حال دانشجو...
عبارت های لامبدا (Lambda Expressions)
سی شارپ 2.0 متدهای بینام را معرفی کرد، که تا اینجا این گونه از متدها را بررسی کردیم. هرچند املاء متدهای بینام تا حدودی طولانی بوده و نیاز به اطلاعاتی دارد که خود کامپایلر از آنها مطلع است. بجای اینکه مجبور باشید این اطلاعات تکراری را الحاق کنید، سی شارپ 3.0 عبارت های لامبدا را معرفی کرده که املاء و نگارش متدهای بینام را کاهش داده است. شاید بخواهید بجای استفاده از متدهای بینام از عبارت های لامبدا استفاده کنید. در حقیقت، اگر عبارت های لامبدا زودتر معرفی شده بودند، دیگر هرگز متدهای بینام وجود نداشتند.
در نگارش متدهای بینام، کلمه کلیدی delegate مازاد بر احتیاج است؛ به این علت که خود کامپایلر می بیند که شما درحال انتساب متد به delegate هستید. شما می توانید با انجام کارهای زیر، بسادگی، یک متد بینام را به یک عبارت لامبدا تبدیل کنید:
تکه کد زیر این تبدیل را نشان می دهد. خط اول یک متد بی نام را که به متغیر del انتساب داده شده را نشان می دهد. خط دوم همان متد بی نام را بعد از آنکه به عبارت لامبدا تبدیل شده را نشان می دهد که به متغیر le1 منتسب شده است.